Slotservice

Houd alles veilig achter slot en grendel met de slotenservice

Wanneer er een probleem is met uw sloten is het fijn als u een beroep kunt doen op een betrouwbare slotenservice. Is bij een inbraak de vergrendeling vernield of heeft u zichzelf buitengesloten? Dan wilt snel weer naar binnen en veilig de deur achter u dicht doen. Neem daarom bij inbraak, buitensluitingen of slotvernieling in de regio Katwijk contact op met Minnee BV Schilderwerken en Glasservice.

Bel ons bij inbraak, buitensluiting of slotvernieling

Helaas komen woninginbraken nog steeds vaak voor. Dat zorgt niet alleen voor materiële schade, ook voelen mensen zich niet meer veilig in hun eigen huis. Naast onze slotenservice kunnen wij u ook adviseren over andere inbraakvertragende maatregelen. Misschien valt de voordeur niet meer goed in het slot of rammelt de schuurdeur bij sterke wind of storm. Dit zijn tekenen dat uw woning kwetsbaar is voor inbrekers. Minnee BV Schilderwerken en Glasservice vervangt u haperende slot en voorziet het van een inbraakwerend veiligheidsschild. Het schild beschikt over een kerntrekbeveiliging. Hierdoor is de slotcilinder beveiligd tegen uitboringen en uittrekkingen. Wij doen er alles aan om wat u dierbaar is, veilig achter slot en grendel te houden. Om service en kwaliteit op dit gebied te garanderen, werken wij al jaren samen met verzekeraars, politiekorpsen en beveiligingsbedrijven uit de regio.

Zorg ervoor dat u geen ongewenst bezoek krijgt

U kunt de slotenservice combineren met inbraakwerende beglazing. Zo beveiligt u uw huis op de best mogelijke manier. Ook wanneer er door een inbraak schade is aan het hout van de deur belt u ons. Wij zijn namelijk ook actief als schildersbedrijf in Katwijk en de omgeving. U bereikt ons op het telefoonnummer 071-4075264.